Lehdistötiedote

Entiset Nuoret tanssiorkesteri ja Vaajakosken Urheilutalon johtokunta ovat löytäneet toisensa yhteistyön merkeissä.

Entisten Nuorten puheenjohtaja Veikko Lahtisen ja Urheilutalon johtokunnan tavoitteena on saada Urheilutalo eläväksi ihmisten kohtaamispaikaksi, mahdollisimman monipuolisten tapahtumien, järjestäjänä, joista luonnollisesti  tanssit ovat iso osa jo Urheilutalon historiaa.

Urheilutalo ja sen toiminta on ollut yhtenä Vaajakosken imagon ja tunnettavuuden tekijänä ympäri valtakunnallisesti. Me haluamme, että Vaajakoski, joka kauniin ympäristönsä ansiosta on yksi Keski–Suomen kauneimmista asuinalueista yhtenä Jyväskylän kaupungin osana, säilyy vireänä ja aktiivisena kaikissa ikäluokissa.

Yhteiskuntamme ikärakenne valitettavasti muuttuu siihen suuntaan, että meitä entisiä nuoria on kohta enemmän, kuin oikeita nuoria.

Jyväskylän kaupungin vanhushuollon tilanne on lähes katastrofinen kaupungillamme on noin kymmenentuhatta vanhusta, joista kaupunkimme sosiaalitoimi ei tiedä juuri muuta, kuin nimet ja toivottavasti osoitteet. Tämä taakka on kohta mahdotonta työ-ikäisten ihmisten kantaa, joten me jotka olemme syntyneet sotien jälkeen ja saaneet elää, väitän kaikista parhaimmat vuosikymmenet ja jotka monet vielä erittäin hyvä kuntoisina päässeet nauttimaan eläkettä entisinä nuorina. Emme halua olla vain yhteiskunnan rasitteena vaan antaa sitä tietotaitoa jota olemme työelämässä saaneet vielä yhteiskunnan käyttöön. Sitä varten olemme perustaneet yhdistyksen Keski – Suomen Entiset Nuoret ry:n.

Tämän yhteistyön jonka olemme nyt aloittaneet molemmat toivomme, että Vaajakoski ja Urheilutalo saa uuden sykäyksen Vaajakoskelaisissa ja lähdemme ylös ulos ja lenkille ja ettei kukaan tänä keväänä ja kauniin kesän jälkeen, elokuusta alkaen jää yksin kotiin vaan tapaamme urheilutalolla. Jos kuitenkin syystä tai toisesta tunnet yksinäisyyttä ota meihin yhteyttä.

www.ksentisetnuoret.fi Käykää kaikki tutustumassa sivuihimme.

Sovitut tapahtumat Vaajakosken urheilutalolla:

perjantai 20.4.2018 Ensimmäinen Entisten Nuorten tapahtuma ja tanssi ilta.

perjantai 25.5.2018 Eino Grön kruunamaton kuningas. Tähti tanssit

Elokuun alusta on sovittu 10 päivätanssi keskiviikoisin klo. 13.00-17.00

Elokuun alusta on sovittu 10 iltatanssit perjantaisin klo. 20.00 – 0.30

 

Lisätietoja Entisten Nuorten toiminnasta

Veikko Lahtinen

puh. 050 3069070

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.